Теплообмінник первинний для газового котла Fondital/Nova Florida 24кВт 6SCAMMON12

Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис
    Котли від виробника Fondital-Nova Florida c двома теплообмінниками використовують якісне і надійне рішення для первинного теплообмінника. Цей виріб добре зарекомендованої себе форми і компонування, який складається з мідного змійовика усередині оребрення і мідних патрубків, з з'єднаннями типу "кліпса". Патрубки є важливою особливістю теплообмінників цього ряду, серед них і теплообмінника C40.146, вони помітно подовжені в висоту в порівнянні з аналогічними у інших моделей.Корейський виробник, використовуючи правильні креслення і новітнє обладнання, належним чином зберіг і відтворив вихідну форму італійського виробу.Довжина C40.146 - 270 мм по робочої частини. Кріплень або отворів для датчиків на ньому не передбачено. Фарбування виконане з алюмінійвмістної фарби.Використовується в котлах:Всі теплообмінники цього модельного ряду аналогічні по конструкції, але відрізняються довжиною і, відповідно, кількістю ламелей. При виборі слід звернути увагу на те, яка модель замінюється.
  • Характеристики
    Бренд
    Вид запчастини
    Теплообмінник
    Тип теплообмінника
    Теплообмінники первинні, основні
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки
За Вашим пошуком моделей не знайдено

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.