Теплообмінник пластинчастий (16 пластин) для газового котла 17B1901600

Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис
    Теплообмінник C30.010 (аналогічний артикул від Zilmet - 17B1901600) являє собою класичну модель вторинного пластинчастого теплообмінника, який встановлюється в газових котлах для постачання домогосподарства гарячою водою. Він використовує технологію передачі тепла від гарячого теплоносія, поданого з первинного теплообмінника, воді в контурі ГВП, яка потім розподіляється в крани-змішувачі, встановлені в будинку або квартирі. Конструктивно, пластинчасті теплообмінники цього виду складаються з набору пластин з нержавіючої сталі, що спаяні воєдино за спеціальною технологією, з отворами точно виміряного діаметра для входу-виходу теплоносія та ГВП, а також двома кріпильними штуцерами, якими виріб надійно закріплюється всередині котла. Корейський завод, що виробляє теплообмінники ГВП за ліцензією і за допомогою форм, наданих італійським розробником, зберіг в точності параметри і високий рівень якості продукції європейських виробників.Теплообмінник C30.010 має загальну довжину 193 мм.Особливістю ряду цих моделей є один з кріпильних штуцерів, який злегка зміщений до центру теплообмінника щодо центрів отворів для води. Таким чином, довжина між центрами кріплень становить 148 мм.Кількість пластин у цій моделі - 16.Модель призначена для установки в широкий ряд котлів від різних брендів, що обумовлено високою універсальністю її форми:Важливою особливістю технології пластинчастого теплообмінника газового котла є те, що теплообмінники з меншою кількістю пластин можуть бути легко замінені теплообмінниками з великою кількістю пластин. Це поліпшить загальну якість роботи котла і рівень комфорту, а також зменшить навантаження на його комплектуючі та продовжить термін їх служби.
  • Характеристики
    Вид запчастини
    Теплообмінник
    Кількість пластин
    16
    Тип теплообмінника
    Теплообмінники ГВП, вторинні, пластинчасті
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.