Теплообмінник бітермічний для газового котла Ferroli Domiproject/Fereasy C32/F32 39819910

Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис
    Теплообмінником з оригінальним артикулом 39819910 комплектуються котли підвищеної потужності і комфорту від виробника Ferroli. Конструктивно він аналогічний іншим теплообмінникам свого модельного ряду, і використовує класичну симетричну конструкцію з двома трубками опалення діаметром 3/4" з одного боку, і двома трубками ГВП діаметра 1/2" з протилежного боку. Це рішення ідеально поєднується з системою "трубка в трубці", яка характеризує будь-який бітермічний теплообмінник. Як і у інших аналогічних моделей Ferroli, "стакани" патрубків модифіковані для кращої якості підключення їх в котел. Фіксуються патрубки за допомогою спеціальних металевих кліпс.Теплообмінник 39819910 має вагому для свого класу довжину в 295 мм робочої частини (від крайньої до крайньої пластини), що, в поєднанні з значною масою якісної 99,9% безкисневої міді забезпечує підвищену надійність і комфорт при роботі високопотужних моделей, в яких він встановлюється. Фарбування виконана з використанням надійної, сучасної і візуально привабливою алюмінієвої фарби, яка захищає модель від високих температур котельної топки. На корпусі і патрубках теплообмінника не задумано підключень для занурювальних датчиків NTC - замість цього використовуються навісні датчики.Модель C6.007 встановлюється в наступних котлах:В "Піраміда24" - висока якість теплообмінника Ferroli Domiproject C32/F32, Fereasy C32/F32 і найкраща в Україні ціна.
  • Характеристики
    Бренд
    Вид запчастини
    Теплообмінник
    Тип теплообмінника
    Теплообмінники бітермічні
  • Аналоги 1
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки
За Вашим пошуком моделей не знайдено

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.