Реле протоки води для газового котла Italtherm City, Tiberis 549000007

  • В наявності
Ціна: 925грн
Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис

    Реле протоки води для газового котла Italtherm City, Tiberis 549000007.

    Робота реле полягає в наступному:

    1. Моніторинг потоку гарячої води: Реле протоки слідкує за потоком гарячої води та виявляє, якщо він стає недостатньо інтенсивним.

    2. Активація котла: Коли реле виявляє достатній потік гарячої води, воно може активувати газовий котел для підігріву води.

    3. Вимкнення котла: Якщо потік гарячої води знижується або припиняється, реле може вимкнути котел, щоб заощадити енергію та запобігти перегріву.

    Цей пристрій допомагає забезпечувати надійне та ефективне використання газових котлів для обігріву води та опалення в будинку, заощаджувати енергію в моменти, коли гаряча вода не використовується.

  • Характеристики
    Бренд
    Вид запчастини
    Реле
    Тип датчика
    Датчик та реле протоки
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.