Манометр для газового котла Fondital Tahiti, Nias, Nova Florida Pictor, Libra 6MANOMET19

Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис
    Манометр із заводським артикульним номером - 6MANOMET01, 6MANOMET19 виготовляється в Італії та є оригінальною запасною частиною газових котлів бренду Fondital (Фондитал) та Nova Florida (Нова Флорида). Встановлюється в корпусі котла та виконує інформативну функцію, корпус манометра – пластик, трубка – мідна. Призначений для інформування про тиск теплоносія у контурі опалення. Манометр - 6MANOMET01, 6MANOMET19 застосовується в таких моделях котлів бренду Fondital і Nova Florida як: Nias Dual Line Tech BTFS 28, Nova Florida Libra Dual Line Tech BTFS 28, Fondital Nias Dual Line Tech BTFS 32, Nova Florida Libra Dual Line Tech BTFS 32, Fondital Nias Dual Line Tech BTN 24, Nova Florida Libra Dual Line4
  • Характеристики
    Виробник
    Nova Florida
    Бренд
  • Аналоги 1
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.