Кабель до термостата для газового котла Immergas Nike Star 1.017331

Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис

    Кабель до термостата для газового котла Immergas Nike Star 1.017331 необхідний для забезпечення зв'язку між термостатом і котлом, що дає змогу автоматично керувати температурою в приміщенні.

    Підключення кабелю до термостата: Один кінець кабелю під'єднується до термостата. Кабель зазвичай має два дроти, які передають сигнали керування від термостата до котла.

    Підключення кабелю до котла: Інший кінець кабелю підключається до газового котла Immergas Nike Star 1.017331. Це під'єднання здійснюється до відповідних терміналів на котлі, які приймають сигнали від термостата і регулюють роботу котла залежно від потреб в опаленні.

    Керування температурою: Коли термостат виявляє, що температура в приміщенні нижча за задану, він надсилає сигнал на котел через кабель, вказуючи йому почати нагрівання води. Коли ж бажаної температури досягнуто, термостат припиняє надсилання сигналу, і котел перестає нагрівати.

    Економія енергії: Цей процес сприяє заощадженню енергії, оскільки котел працює тільки тоді, коли це необхідно для підтримання комфортної температури в приміщенні.

  • Характеристики
    Бренд
    Вид запчастини
    Кабель
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки
За Вашим пошуком моделей не знайдено

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.