Електрод розпалу та іонізації для конденсаційного котла Biasi M260 BI1363103

  • В наявності
Ціна: 1 100грн
Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис

    Електрод розпалу та іонізації для конденсаційного котла Biasi M260 BI1363103.

    Робота електрода розпалу та іонізації сприяє ефективному та безпечному функціонуванню конденсаційного котла, забезпечуючи стабільне горіння та запобігаючи можливим аварійним ситуаціям.

    Електрод розпалу виконує функцію ініціювання горіння газу в пальнику котла. Під час подавання електричного струму на електрод створюється іскра, яка ініціює займання газової суміші, необхідне для старту пальника.

    Після успішного розпалу електрод перемикається на функцію іонізації. Він контролює наявність полум'я в пальнику шляхом виявлення електричних сигналів, які генеруються полум'ям. Це важливо для забезпечення безпеки роботи котла і запобігання випуску газів без горіння.

  • Характеристики
    Бренд
    Вид запчастини
    Електрод розпалу та іонізації
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.