Повітровідвідник автоматичний Caleffi для газ.котла Beretta Ciao, Ciao N, Compact, Super Exclusive R0439

Подивитися заміну товару
Перевірити сумісність
Перевірте запчастину на сумісність з моделлю вашої техніки
Бренд вашої техніки
Ваша модель
  • Опис
    Автоматичний повітряний клапан, відвідник повітря з заводським артикульним номером - R0439 виготовляється в Італії і є оригінальною запасною частиною котлів бренду Beretta. Встановлюється в гідравлічну групу насоса, призначений для відводу повітря з теплоносія (з контуру опалення). Застосовується в таких моделях котлів як: Biasi (Біазі), Biasi Parva Control M90.24AV, Biasi Parva Control M90.24SV, Biasi Parva Control M90.32SV, Beretta (Беретта), Beretta Ciao 24 CAI (Одна ручка) до 2010 р , Beretta Ciao 24 CSI (одна ручка) до 2010 р, Beretta Ciao N 24 CAI (три ручки і одна лампочка), Beretta Ciao N 24 CSI (три ручки і одна лампочка), Beretta Ciao N 28 CAI (три ручки і одна лампочка), Beretta Ciao N 28 CSI (три ручки і одна лампочка), Beretta Kompakt 14 RAI, Beretta Kompakt 14 RSI, Beretta Super Exclusive 24 CAI, Beretta Super Exclusive 24 CSI, Beretta Super Exclusive 28 CAI, Beretta Super Exclusive 28 CSI, Beretta Super Exclusive 28 RAI, Beretta Super Exclusive 28 RSI
  • Характеристики
  • Аналоги 1
  • Відгуки
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ваше ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
Підходить до моделей:
(Де дивитися?)
Виберіть бренд техніки
За Вашим пошуком моделей не знайдено

Введіть модель для швидкого пошуку ( Моделей)

Ми зібрали та структурували величезну кількість моделей для різної побутової техніки. У цьому розділі з глобального списку відібрано сумісні моделі.

Спочатку оберіть бренд техніки, потім почніть вводити модель (або індустріальний/комерційний код). Якщо позиція підходить – Ваша модель обов'язково відображатиметься у списку. Клікнувши на ту чи іншу модель, Ви перейдете до переліку всіх доступних запчастин та аксесуарів до цієї моделі техніки. Якщо вашої моделі немає в списку, зв'яжіться з нами.